Mama, Papa and Kasih's Fotopages


My name: fadilla ibrahim
My Fotopage: http://fillanie.fotopages.com/
About me: me..as a wife to beloved hubby, and as a mother to a lovely daughter..it's more than enough..
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Cyber Photogs
Latest entry:For your reference
untuk info pakej outdoor n wedding please YM / mail / call us directly . ----- call us , YM pun vley , mail pun vley -- YM Moon - Munirah301 - 013 3995 265 YM Zaimi - Zaimi_2k Please call Moon , Sutan or Zaimi for details ya . The Photog's :Moon n Sutan Zaimi Poek View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
Abah n Ummie Afiq
Latest entry:~Eid Mubarak 1430H~
Di pagi 1 Syawal :-> Layan afiq main bunga api masa orang lain pegi solat aidilfitri ;-) ....ini kes memujuk dia suruh pakai sampin....if pakai sampin...ummie bagi main bunga api....so...terpaksalah layan ;-) Afiq dengan tok wan ;-) Afiq dengan tok wan & tok mie ;-) Tok Wan & Tok Mie :-D ..... tak pernah-pernah ambik gamabr berdua....so...kasi chance kat depa sat LOL Afiq with ummie pulak.... ;-) ...punyalah seksa nak ambik gambar elok-elok dengan dia....tak nak pandan... View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...Father's Day SPECIAL SALE!
Remember that special guy whο lulled us tο sleep? The man whο shared his practical knοwledge οf fixing hοusehοld items whenever we destrοyed οne? That big and cuddly bear that wοuld dο anything and everything just tο see us happy and safe? Well, wοuldn't yοu knοw his special day is just right arοund the cοrner... It's nοt tοο early tο think οf ways οf shοwing yοur appreciatiοn fοr yοur father, and it dοesn't even have tο be that expensive. Save up to 20% off marked price on ... View this Fotopage entry
Proud Babah To (can write name here)
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Mohd Zaimi Mohd Zin
Latest entry:Syasya @ Zoo Taiping
View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Lily Satrina
Latest entry:"Strike A Pose"
View this Fotopage entry
azdra azdra
Latest entry:*´`·.¸¸.·´`eDIsi tinGGaL lAKi DaN anAk La laGI!´`·.¸¸.·´`*
Place: De Rhu Beach Resort Kuantan Date: 19th - 22nd August 2008 AKULAH MANUSIA PERASAN BAGUS TUH DAN PERASAN KIUT!!!! HAHAHAHHAHA AKU PEDULIK PER!!!!! KILL 'EM ALLL!!!! HAHAHAHHAHAH LOL will tell the story later2 k...manyak bz..so enjoy the pic from kamera dubai ku... hehehhe ;-) View this Fotopage entry
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
hadi eja
Latest entry:Adam is counting the days to turns TWO
We're counting the days , ADAM will turns TWO upcoming AUGUST...He is very excited now to sing a bday song, keep asking me when diday..(means bday) .. i smile to ADAM...soon syg.. ok ... he went to ABAH and said cooon laa abah..... I did ask my hubby should we plan a birthday party for ADAM, Mr Hubby said...we see first yee mummy.. At first, i did not want to do a bday party for ADAM,as i promised to my hubby a year ago..we did do the bash for ADAM..but he so small to know the mean aight..but My hubby ... View this Fotopage entry
Fizzie Johari
Latest entry:~ Papa's little sweetheart ~
Pics taken somewhere around April 2008...brapa lama mommy peram...hmmm View this Fotopage entry
Mimie Ishak
Latest entry:A wave Goodbye.......
It has been 5 years with Ranhill, and a lot had been gained throughout my years here on which I will remember. Now, it is my time to say Goodbye.....All beginnings will come to an end. View this Fotopage entry
Ini Prabha
sweet sixsixsix
Latest entry:Ezra & Fenriz Sana Sini Situ
Dah lama tak upload pics Armand Ezra kat sini. Banyak sangat Fotopages nak Handle, so Tak terHapdet plak yang satu nih... Tapi ada ke yang Visit sini ek?!!! Kalau tengok Jumlah yang Komen sangat Sket rasa mcm Takde Mood jer nak Hapdet. Tapi sebab Sayang gambar ni Terperuk jer, letak gak la kat sini... Huhuhu... Armand Ezra slalu gak Datang visit Fenriz kat umah. Kalau dorang berdua ni berJumpa, Abis lah Tunggang Terbalik umah dibuatnyer... Fenriz sampai sekarang SANGAT JELES dengan Adik Armand. M... View this Fotopage entry
lepak dlm khemah plak ek...
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
iza ibrahim
Latest entry:lamanya tak update....
salam untuk semua... maaflah sebab lama sungguh tak update walaupun selalu balik rumah cuci2 sawang.. sebab utama ialah..line yang sangat slow membantutkan uploading gambar... perkembangan Iman juga boleh dilihat di http://mypaletteoflife.blogspot.com sehingga mama menjadi rajin kembali dan berkesempatan menghapdet yer!!! View this Fotopage entry
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
aisyiman khairulazman
Latest entry:Trip to Melaka............ A Famosa
View this Fotopage entry
i love this shot...
marsila sulaiman
Latest entry:Happy New Year!!!
Wah lama nya rasa tak mengupdate fp ni...bukannya sbb takde more creation (Means my kek la) utk diletakkan di sini tapi sbb sangat le kemalasan utk mengupload photos di sini.. as i am doing this baking part timely basis, ila tak dapat le nak amik order yang terlalu byk..however, sesapa berminat dan tau pricing, please email me at marsila@tmnet.com.my or ym me at marsilas@yahoo.com... to all my existing and repeat customer, thanks so much for your endless support (u know who u are)... basically for th... View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Raihan Ramli
Latest entry:Langkawi in September 2007
Plan ke langkawi ni memang dah buat lama. Memang plan nak ke sana dlm bulan September, sebelum aku meletup dengan hubby's family friends. So on 5 September 2007, kitaorang pun started our journey to Langkawi. Sebab nak meutilisekan masa yang ada, we agreed to bertolak early morning pukul 4.00 a.m. that 5th September. Kali ni dah prepare dah ngan ayat-ayat yg ustaz tu ajar (refer my CH story). Sebelum kuar rumah, aku tengok laki aku cam bomoh meroyan dah dok hembus hembus anak aku. LOL . Heheh tak baiknya ... View this Fotopage entry
Rafizah Ramli
Latest entry:WET WORLD SHAH ALAM
last School holidays hubby punya niece's datang rumah so boring tak buat apa hubby ajak la pi Wet World Mandi manda bring my 2 heroes sekali....balik tu esoknya demam anak2 ku ;-) ;-) View this Fotopage entry
tengah panas
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Muhammad Raiyan Akid
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016