Want your
own Fotopage?








 
Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 07:41 Email | Share | | Bookmark
My Flower Girl...

 
 
 
View all 24 photos...
Dah besar sangat kasih aleeya kan kan?...heheh... x pasan plak dia dah besar... tp when i look at her pics nie baru pasan... dah pandai senyum2 ala2 dah beso!! hehehe... cayang dier....muahhh!
hari tu time mandikan Acih... dia menangis2 mcm kene dera... sekali dah geram bantai ler kaki dier..terus dia jerit2 sambil nangis..."sapa nak kawan dgn kasih...uwaa waa waa"... hehe..nak gelak pon ada..tp jawab kat dier... "mmg lah x der org kawan...noti..saper nak kawan?..mandi pon nangis".. terus melepek2 mcm nak pengsan.. siap ckp 'pls mama' aper mender yg please?.. pastu semalam pon nangis x nak brush gigi... kene bantai lagik.. terus nangis.. jerit2 dia ckp..."mama dah tak sayang kasih ke".. huahahah yg nie memula aku rasa nak ketawa..pastu tetiba rasa nak nangis plak..hehhe.. Auta lebih kamu ni yer!!!!!







Sunday, 1-Jun-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
THE TWINS...AND US...

 
sorang ngn papa
sorang ngn mama
View all 13 photos...
Haaaa..sonok nyer dpt jumpa ngn twins Afiq and Aqif!!!..last time jumpa masa open house raya kan?..lama dah tu... now they are getting comel and comelll and comelll sgt... i cant differenciate which one is Aqif....which one if Afiq... sama sangat2..hahaha...
We meet up at Nyonya Kitchen (our fav place) Shah Alam..haha..sbb privacy kan kan?.. Mai, Anny, Izan, Shidot and me... kumpul2 and borak sakan.. sonot sangat sbb kami ni ex-housemate masa studies dulu... Mai siap datang umah my MIL dulu..pastu si Syasya nak join Kasih terjun dlm 'swimming pool' yg nenek buat tu..hahahah.. enjoy kan syasya kan?..heheheh.. (tp x sempat snap gambo)..
Next time we should meet up again... tp mimie, ayue, meen sumer kene ada!!!


sama nyer...tatau ler nak beza...suker rambut dia... mcm helmet!! heeee grammm..

ni helmet gak..tp dah serabai sikit..heheh

suker giler tgk muker dia nak gigit straw nie...hahahahhaa..comel!!!!

me-anny-mai-izan-dot





kasihhhhh...nak wat aksi aper lak neih??? hishhh...syasya naper menong camtu??hhahah..


Friday, 30-May-2008 06:51 Email | Share | | Bookmark
pompuan melayu terakhir...

aik kaler botol?
ya ampun
sekeh tul anak aku..
View all 18 photos...
these pics were taken last friday back from nursery... acih mmg suker giler baju kurung..sampai malam2 lps mandi pon she'll definitely choose baju kurung utk dok kat umah jer..huhu..kalo x kasi..habis dia harukk satu umah..
baju nie actually baju raya last year.. so buat ler belasahan gi school dier.. biler dah pakai baju kurung..habis dia round satu nursery dia nak ckp yg dia tu cun arr konon!! ngaderrr..
tp me a bit malas to iron her baju kurung just nak pakai kat school..yerlah baju lain sumbat jer kan dlm bag school..hishh..macam2 laa acih nie..
masa nie acih dok sibuk mengaler/ menconteng kat her new table set.. hehe.. dah bowing tgk mama dok bz nak snap..dia wat dow jer.. pastu terus panjat atas meja.. sbb nak jump.. hehe..


dah itam dah kulit acih bejemur kat PD arituh...

ok gud acih..dah bowink kaler..gi panjat meja plakkkk...

b4 jump...pose manjer duluuu...

ni ala2 posing sexyyy jelingan manjer dari acih...

nie dia dah standby nak buat aksi terjun...tgn mesti mau kepakkkkkk....


Friday, 23-May-2008 02:56 Email | Share | | Bookmark
kasih aleeya a.k.a ACIH....

 
 
 
View all 62 photos...
miss her so much.. coz now she's not with us... budak kecik ni balik kampung.. nun kat shah alam!! hehehe... rinduuuuu... uwaaa...x per... sok mama gi amik yerk?.. dulu i dont mind at all.. but since acih can talk...and communicate well with me.. rasa missing her much lah..
ingat lagi masa nak anto dia gi shah alam..in the car... pastu jam giler.. pastu borak2 lah..

mama: kasih... jam lahhh kat luar.... kalo mama campak kasih kat luar tu boley?
kasih: (muka cebik mcm nak nangis) tak bolehhhhh...
mama: tak boley? alaaa boley arr.. dok sorang2 kat tepi jalan tu..mama ngn papa naik car..babai acih.
kasih: (diam jerr pandang luar)
mama: (buat bodoh jek)
kasih: mama....... kalau kasih buang mama kat luar boleh?
mama: kuakakakakkakakak (radie pon gelakkan aku)..


sooo, pengajaran dia... budak2 skrg pandai ckp and pikir.... jgn ler nak buat dier... konpem dia balas balik..hehehehehhe









Friday, 2-May-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark
Tiara PD...

Tiara entrance
show..
 
View all 44 photos...
ni dah backdated dah entry nie.. malas teramat nak update.. tp kene gak..sebelom gambo2 ni teperap jerk.. keluakan ler sikit2...
Acih telah di kidnapped oleh Wan and Atok ampang pada cuti Labour day aritu.. sebab atok and wan tido PD dua malam.. so sajer bawak Acih pegi dulu.. mama and papa join the next day nyer sahajer.. hehe..
So jumaat baru ler papa and mama gi Tiara... teperanjat tgk anakku dah jadik itam legam!!! huhuu... 2 hari dia berendam kat pool..patut ler jadik gitew...sian Wan sakit2 pinggang dokong Acih...
Tak luper jugak.. nak say thanks kat abangku itew sbb belanja tido free kat hotel..kuakakakkaka...

cite pasal badut.. Wan citer...Acih pegi jerit..."Baduttt!!'..sekali badut tu jawab.."sapa panggil saya badut? saya bukan badut...saya Mr. Potato!!!"...hahahha.. kelaka tul arr..


Acih nie..naper pegang tinga dhya? heheh...

ni part pling best..nak massage belakang..tadah jer belakang..sedap gilosss....

our small family (my side).. cucu pon 2 org jer..heheheh...

me-mama-my sil-

hehhe..happy nyer kasih...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net