Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Aug-2008 04:16 Email | Share | Bookmark
Kebun Buah Boss Radie...

kasih..asik nangis
sbb mama kaco dier..
dia tak moh amik gambo..
tp mama wat bodo..
dia nak ni sbnarnyer
dgr ler radio dulu..
kasih dah kewl down
lambat tul nak sampai
kasih muler bosan
dgn papa nak plak?
kiss papa
pinjam shades mama
mak aii..
yer terus cuba..
mcm ni ok?
gigi ok?
ok lah dah cukup
mama leh amik balik nie..
baru nak start..
papa jolok buah
reti ker?
Acih ngn uncle Acai
mama mkn buah
papa suap Chef Bob
mama bz lagik..
x bis2 lg mkn
kasih dah gatal2
pasta..
mama..
kasih..
kasih celah pagar..
sblm doa..sempat lagik kepoh.
tgk acih..
mama amik mkn..
dap dap..
saya punyer
papa melayu sejati.mkn pakai tgn..
kasih mkn tu jer?
heheh
dari atas
kasih tegolek telentang..
mama kepoh lagi
ngn kwn papa
anak saper atas pokok?
encem boy
ah urut sket..
kasih main tutup botol
main kipas plak
nyanyi plak
ni tatau ar wat per..
Mcm kelaka plak title entry nie.. hantam jeklah.. yg penting aku nak longgok gambo2 sumer kat sini..hahahah... Sabtu aritu.. ada BBQ ngn sumer staff (office radie)... boss dia saja kot niat nak buat kat kebun dier kat area mana tah.. jauh sket dari Rawang arr... aku ikut sajer... heheheh...
Memang food sangat variety.. cantekk jerr.. buah manggis dok besusun dlm bakul... buah pulasan & rambutan pon sama.. aku sempat ler mengenyangkan perot makan durian ngn buah2 lain atas meja tu... sbb nak tnggu BBQ kene tnggu pas baca doa..hihi..mak lapooo x sempat ok nak tungguh..bedal jer apa yg ada..hahahha...
Kasih plak mmg sgt behave.. mcm yg sumer tau..Acih nie..very independent..social.. very friendly.. habis sumer org dia plok..dia duduk atas pangku org itu..org ini.. dia tak amik tau pon mama ngn papa dier kat ner..hahahha.. boss radie dokong Acih..sekali Acih ckp 'tak payah dokong kasih....kasih dah besa dahhh'.. hahahah.. ceh!!! pastu tetiba dia ckp kat wife boss radie.. Kasih suka lagu Mila... hahahah org tu tak tanyer pon.. pastu kasih dok leka main2 kat dlm umah.. aku layan diri ler nyibuk tgk2 kat luar... Gud girl acih!!! ... tp aku kadang risau..sbb dia very friendly.. dgn strangers pon dia tak kisah.. uuuhhh takot mcm tu...
*thanks tu sharil (collegue papa) yg rajin giler tolong snap gambo! heheh..

air mata kasihhhh...kasih bengang sbb mama nak snap muker dier jer..heheh..sowiii..

kasih dah happy...

papa kat celah pokok

BBQ

kasih mkn getah..

kami tgh makan..

kasih layan diri... main sowang2..

papa with his collegues..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net