Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 05:59 Email | Share | Bookmark
ADA APA DENGAN BANDUNG? (PART 1)

acih and ieky
cutenyer ieky
aeroplane becaaa..
kasih behave
 
mama getiks
acih try to sleep..tp x der nyer
 
tu ler bandung..
 
dah sampei
 
bandung..here we come..
 
lunch..
sekeh muker dorang nieh
ni kunun2 cofee bean kot?hehhe
 
 
antara FO kat bandung..
 
anak dara gue..
 
 
alamakk anak aku mcm jantan!
 
me and k.nana with the kids
 
baju auntie jijie bagik
 
mama capek bangat nieh..
kat Rumah Mode..
kat QuahLi dlm mall..
kat shopping complex ada bird..boley?
nak tnggu food
 
acih pow papa
x per..papa kaya kat bandung.heheh
 
 
thomas and friends
having bekfast @ our homestay..
siap include bekfast ok
murah pon murah.
 
 
 
aik mcm syasya jek posing ginie..
 
cayang acih!!
polisi..
 
on the way ker puncak..
 
 
ni kedai pam tayar kot?
 
ada brani naik angkutan??
bangga pak polisi ni kalo dia tau..
us @ puncak
 
 
rimas ler org jual2 nie
 
 
 
 
sibuk jer ngekor..
 
tgk tu..ada jer nak enterprem..
 
unforgetable moment kat bandung..
 
pria aja pakkk..
 
becinta ker?
 
otomen..
 
 
 
 
lek jer jenguk..
 
nah makan nie..
 
hi?? saper kat dlm?
 
ni santa nyer haiwan..hehe
nie ambank
 
 
kuku dier menyayat hati..
ni mat jambul..
 
 
 
fuh..tanduk dier best gilers
 
 
 
 
seladang..yer ker?
 
 
siot jer pak singa nie..
lek jer sergah ktorang..
leh gegar inova..
 
 
 
lion king....
 
 
 
 
 
mcm albino lak?
manja kan kan?
 
 
 
seriously cantik tempat nie..
 
 
 
gambo lucah!!
 
 
 
lek jerrr..hehehe
 
Huahhah.. setibanya kami di airport bandung..sudah ada supir yg nungguin... naik jer innova yg kami sewa tu... maka terdengarlah Pak Ratno bicara... gimana? aircondnya nyaman gak?.. fuh..aku yg mmg dari dulu minat giler sinetron/lagu2 indon sumer lah.. menggeletik arr nak ckp gak.. heheheh..
Terus ajak Pak Ratno gi survey one place nie before kami ke Homestay yg dah booked tu.. sajer nak try tgk2 tmpt lain dulu.. pastu mcm x baper best..so terus jer ke Homestay kat Jalan Dago..
yaaa Ibuk2...bapak2... mmg nyaman dong kota bandung..makanannya sih..yang biasa2 aja.. tp udaranya nyaman... enak!! kapan mau kebandung?.. selama kami di Bandung.. keluarnya pagi2... pulangnya malammmm... dingin deh...

tp yang pastinya...yang paling gue suka di bandung.... TAMAN SAFARI... waduhhhh... krennn bangat!! bayangkan looo... binatang2 cuman di luar mobil ajaa... kalau yg jinak2 gue gak apa2...tp ini pak rimau deh... pak singa pon rameiiiii...hehehe... yg paling kami gak boleh lupain... bila...pak singa datang menjengah di cermin mobil kami..ya ampun!.. pak singa leh selamber dog jer gi langgar side mirror.. begegar deh mobilnya...apa lagi..tekan minyak arr...hehehe.. *best*best*best* sebab aku kan pencinta haiwan...huhukkkkkk...hehehe..

Pak supir kami iaitu Pak Ratno juga bagus bangat orangnya.. yang paling gue suka tentang Pak Ratno.. dia mmg penyayang sama budak2... liat aja gambar2 nya... jadi, kepada sesiapa yg mau ke bandung.. boleh mintak sama gue kontek nya si pak ratno..gue gak dapat apa2 komisennn... cuman gue kasian sama pak ratno... iyaaa...orang di bandung bukan semewah kita di malaysia...sikit2 pake tips.. oopss asik terngiang2 lagu DEWA.. "duhai kekasihkuuuu...cintaku tertinggal di bandungggg.... haruskah ku kembaliiiii".. heheh..mak asik nyanyi laguuuu tu jer masa kat bandung..boley???..huhahahaha..

Lagi yang gue ga boleh lupain... pengalaman gue di spa Roger's di bandung.. ya ampun... nyamennn bangat.. di urutin gue... kuakakka... ya harganya juga murah... gue kaya dong..duitnya juta2 gitew..kukakakak.. cuman tambah 25,000.00 bersamaan 8 hengget.. gue bisa masuk VIP room..kuakakak.. sudah diurut..gue di lulur bagai...wahhh..malu bangat nie.. kayak ikan dugong dehh.. sudah diurutin..di bagi minum lagiii... ice lemon tea sambil duduk di tepi bath tub... dengan lampu yang samar2 gitew..kuakakk...*best*best*... selembut sutra deh kulitnya....

malas plak nak story-mory...i think pic can tell??? happy viewing!!



udah nyampeiiii di kota bandung ya ibuk2 bapak2....

cemana? leh layan tak nasi padang nie? gue..arghhh..dah lapo..telan jek..not bad!!

radie loves this shot.. i like gakk..

ada tak gaya mcm mak penyayang..huhahahah... mak tiri ada ler..tu sumer gambo penipuan!!

kami di puncak, bandung, indonesia (heheh detail aku gi tau nieh)

ieky and acih..loving couple di bandung.. asik gaduh jek..letih mak..hahah..berebut jek keje nyer..

manja tul rimau bintang niekan..eiii..comel tul..suker nyer aku tgk.. ekor dier beso giler..tp tido mcm pemalas!!!

ni rasanyer tgh tido2 menipu nie..sekali dier terekam..arwah babe!!.. eii rasa nak gomol2 jek menatang nieh..(aku ni pencinta hidupan liar okeh..sbb tu lagik byk aku upload menatang darik org!!)

lion nie tgh rehat2kan badan....
*nantikan ada apa di bandung part II...hehehehe...more pics will be uploaded soon..(ikut mood kerajinan makk yerrr)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net