Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jan-2008 02:34 Email | Share | Bookmark
A'Famosa - Day 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Day 2 kat A'Famosa...kami bangun jer tido terus jenguk swimming pool yg 'cute' tu..lagi2 Acih..fuh..dah tecegat ngn papa dier kat tepi tu... jadinyer...mmg kasih ler org pertama yg terjun dalam tu.... dan org terakhir yg keluar dari situ..huhu...
Tak buat aper2 sangat..just lepak2 sebelum check-out.. yerlah lama x jumpa..byk arr citer... pastu dah check-out gi lah kat 'perkarangan' SAFARI...heheh.. nak masuk mahal siott pastu meen x leh stay lama.. mai plak dah pegi dah last week.... so ktorang decide lepak2 kat elephant tu jer.. snap2 sikit gambo..pastu terus gi lunch..
Lunch plak kat kedai tul2 selepas petronas nak ke tol alor gajah tu..heheh... sumer mkn nasi campur..ngn siput sedut..


-swim like a pro yer acih..huhuuu..

-syasya pon dh panggil kasih nie 'acih pelok'...huahah..mmg kaki pelok!!

-me and my little monster!!! huahahah

-happy nyer kiter..kan acih kan kan kan?-

saper pandai angkat tangan?!!!

alamakkk ini 2 org budak aaarr..manyak hover tau.. org suruh angkat tangan..tp dorang siap bangun..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net