Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Jan-2008 09:56 Email | Share | Bookmark
A'Famosa - Day 1

 
 
 
ksh x sabo giler dahh..
ptg nie mama x sempat
elok nak terjun..hujan..boley??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
aik minum ka?
 
judi...
hahaha
 
 
 
 
 
us @ A Famosa
 
 
 
 
tomeynyer aisy
pinjam kacih nyer bantal bucuk ker?
 
mie+yatie+darwish
me+ayue
 
huhahha..comel bangat..
 
 
 
the twins..
acih tgk pala syasya
arghh acih migrain
fries by bibik
gossiping @ kitchen
 
 
 
 
lets party
 
 
best buddies
 
cayang syasya
 
happy b'day darwish
 
 
 
tgk ler..ya ampun..
berebut boley???
 
 
kasih yg tertewas!!!
 
 
dah bg chance..
malu plak..boley...
 
 
syasya gak lekkk jer
 
atas meja ok!!nsb cute..
 
 
 
the bungalow..
 
InsyaAllah azam 2008 ialah tahun holiday family Acih... (tu kira azam ker?)..heheh... filla nie mmg hantu bejalan..ckp jer gi mana..laju jerrrr..huhahaha..tp disebabkan 'pakcik' tu menjadi batu penghalang niat murni ku ini... tepaksa lah disekat2 gak agenda tu...
This time gi A'Famosa Melaka (kampung den!!! ) kek Alor Gajah tu haa jer.. mcm tak cayo yg area kek kampung den tu dah maju jaya...heheh... den ni derhakoo... balik kampung den langkah yo.. x do pon nak nyinggah..huhu...
Gathering kali nie dengan my old good friends dari UiTM lagi (Mai, Ayue, Filla, Meen)... nie ler dia teman serumah..teman secourse, teman segaduh..(hehe ada ker?), teman buat jahat...teman buat baik..dan segala teman yg ada di muka bumi nie lah... Yang penting lama bangat kenal... dari se'cute' badan.... huhahaha (jgn marah ok)..sampai memasing dah ada anak... lama gak eh??? kawin sama..buat anak pon sesama..hehe.. ... dan yang join gak lepak bungalow ni Yatie & family
Day 1 - sampai jer (biasalah..fillanie org first sampai....) terawal..heheh.. pastu ktorang sesama check-in kat villa/bungalow... (mai thnx sbb dpt voucher harga gempakssss!!).. merasa aku dok umah bungalow yg harga meletops kebabomm tu.. .
-pastu petang tu bibik mai dah siap2 nak goreng roti telo...and budak2 dah excited nak mandi-manda kat swimming pool... memandang kan sumer dah terjun..den arr jadik tukang amik gambo.. (boleh ler gambo yg den amik tu...huhahahha..den main belasah jek)...
-time den dah beria-ia salin baju nak terjun.. sekali hujan!! x sompek den nak terjun..sabo jer..hujan memainkan den.. kejap slow kejap lebat...sampai ke maghrib..den jer yg kering x basah... pastu bapaks tibai main kad... game 'FOCUS'...
-malamnyer celebrate b'day Darwish.. Darwish nyer apak tu adik badik kembar ngn Ayue nyer husband... tp Acih, Syasya, Aisy sumer nak merasa gak blow the candles.. boley?? melalak2 berebut2 Acih ngn si bday boy... MALU AKU SELAKU MAK DISITU!!! huhuhu...
-pastu makan2 bibik masak... tengah malam... ayu+hubby....mai+hubby...filla+radie... kami plak blasah main kad...huahhahah.... (PEMENANG MINDA PALING KURANG DAYA INGATAN...MAI+FILLA+AYUE...tp owang pompuan mmg slow sikit arrr...hehehe!!!)..
Okay jom tgk2 gambar sikit...


*macam-macam kasih*

*kasih tengah action amik gambo mama*


AISY IMAN


sama tak muker depa nie????

ini lah anakku kasih aleeya kalo nangis..... kalo happy syok jer..sekali dia nangis.. kucing pon leh masuk dlm mulut tu..

love this pic gak!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net