Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Jan-2008 03:10 Email | Share | | Bookmark
LETS PARTY LIKE A ROCKSTAR @ HRC Kuala Lumpur with FENRIZ!!!!

acih besiap
bluekkk
eh naper mata?
View all 84 photos...
Happy 2nd Birthday my dear Fenriz!!! Sebelum tu nak say thank u very much to zz & co for inviting us... we really had fun @ fenriz's bday bash..
the day before tu gi Sg. Wang.. sepat ler rembat baju radie tu.. huahah..aku takut ok tg ozzy tu.. dah mcm hantu dah aku tgk..aku ckp pasni buang jeklah baju tu..seram aku nak cuci.nak lipat.. sempatkan diri beli birthday present fenriz..hope u like it fenriz..auntie pening taktau fenriz suker aper....tp ok kan kan??
pagi tu pegi breakfast..lps breakfast anto kasih balik umah nenek dier..me & radie sempat lagi merayap sekejap nak beli cuetex kaler black..kalo x...x rawk arr kan?? heheh..kata rawk!! pastu nak belikan acih gelang2 xtra lagi... ngn aper2 yang best2 lah.. tp x jumpa!! so apa yg ada..blasah jerlah... luckily kasih nak pulak pakai segala rantai2 dah mcm rantai basikal dah aku nengok..huahahah..sbb dia tgk papa dier pakai kat poket tu kot..so dia nak mcm papa... biler tgk kuku mama kaler black..dia nak gak mcm mama..so biler dia sleep dlm kete..aper lagi... mama cat lah kuku dier...(mati nenek marah!) tp balik tu terus bersihkan (mak sesat kejap jer okkkk)..
demi mengikut tema zz tu... aku pon rembat arrr..gelang kaler gold...earings kaler gold gak..(pasni aku x pakai arr earring tu..pleaseeeeee..heheh).. zz kalo ko buat tema retro..radie dah nak gi carik rambut beso sarang tebuan tu dah!!! len kali ko buat retro plak eh? aku suker jer mende2 yg theme merepek2 nie..hahahah...
Panjang nak citer nie.. memula nak citer pasal arrangements ZZ...mmg gempak habis.. i like... tapi mmg worth it zz pilih HRC sbb family zz sumer berbakat besar...semua boleh menyanyi..sumer leh perform... so mmg guna habis2an lah stage tu..cuba kalo aku??huahhaha..nyanyi2 potong cake udah ler!!.heheh.. the food pon mmg sedap gilos... rugi ko tak makan zz..ayam drumstick yg beso paha aku tu sedap..harus ko tanak kempunan kita set date..kita gi lagi hrc carik ayam tu....tulah..aku suh ko menyinggah kat aku ko x nak..leh gak aku suap2 mesra...kiter kan mesraaaaaaaaaaaaaaaaaaa... x der org jeles ker aku mesra ngn ko?? auwww..ko kan ramai peminat.... kalah mawi...hehehe..
pastu yg lebih meaningful lagik...sbb me-radie-kasih were announced as the winner of the coolest rawk family... ler tima acih ler susah2 jerk.... aku risau gak..harus arr org kata aku menang sbb ko close ngn aku... tp aku lega laaa biler ko kata bukan ko yg pilih kan... x sia2 laa aku gi korek balik yellow boot aku yang last aku pakai sblm kawin..huahhahaha..at least radie kembang sikit biler aku pakai sbb tu birthday present dia utk aku zaman dolu2.. bising aku x penah pakai dah..bis tu? aku prefer sipar jepun jek..nak buat cemana??? x derlah harap sgt nak menang apa2..dapat bawak acih lepak2 kat HRC pon dah ok..dpt snap2 gambo pon ok dah.. tp sebab dpt menang... amik jer..huahhaha...harus aku gantung kat dinding frame guitar comel tu kat bilik Acih!! hehehehe..
Best laa dpt dgr zz nyanyi live..tp aku kan dah penah dgr zz??? cuma takder mikropon jek masa ko nyanyi tu..haha... zz aku rasa..ni bukan aku rasa lagi dah...kalo aku ler jadik anak ko..hehe(Fenriz) arr..bangga giler aku sbb mak aku sayang giler kat aku..sanggup kerah tenaga+ongkos demi utk aku..mcm tulah aku rasa betapa bangganyer fenriz biler dia tgk apa yg ko buat untuk dia... huhu..sama2 lah kita sayang kat anak2 kiter yer?
Ok lah jom kiter tgk2 sikit aper our lil rawkstar tu buat kat HRC... hehe..


PEACE!!!!!!

ko nak ker bebesan ngn aku nyah?..huhahahah...

alamak rawk star icap susu!!! hehe..

kat luar HRC

kasihnya ibuuuu..


Saturday, 26-Jan-2008 06:17 Email | Share | | Bookmark
PICS OF US @ HRC (PART II)

ini budak suker sausage..
 
epi bday fenriz
View all 96 photos...

happy birthday Fenriz!!!! u rawk!!!

anak sapa laaa nie... (mampuih nenek marah kiter Acih!!! shhhhh..jgn bagi tau dier!!!)

like father like daughter...

biler mak pengantin mula menyanyi...huaaaa..aku suker lagu tu!!

apabila anak dikerjakan oleh mak ngan apak dier!!!!

DJ Acih in da house!!

cikgu lenny bukan sahaja cikgu pizza.....tp dia gak cikgu yg ajar aku cemana nak buat muker nie..

walopon gambo ni agak kureng sopan...tp aku nak bagi tau..kami nie dari kampung dusun...mana ah?..huahahahah..rawk kapak okay!!!


Wednesday, 16-Jan-2008 05:22 Email | Share | | Bookmark
DAPNYER NASI DAGANG MAK BUYUNG....

lomantik gilos couple nie..
couple ni pon sama..
syasya arina..
View all 43 photos...
Huahahha..best tak title entry nie..heheh..saper mak buyungnyer...saper lagi kalo bukan cik Moon kiter.... tima acih lah bebanyak sebab sudi menjemput filla+radie+kasih ke umah baru mu di Kembangan itew...dah set mind nak datang..sekali radie demam plak...tp aku buat bodoh jugak..demi nak merasa mkn nasi dagang...radie turutkan jua...hehehe...
Patut ler sedap gilos moon..tgk ler preparation nak membuat nasi and lauknyer..huh..kalo aku mmg tak tebuat ler moon..respect sungguh moon..dalam pada sarat2 tu rajin tul turun ke dapur..hehe (i like arr ur dapur masak tu moon... tung tang tung tang... char kuey teow satu!!!!!)..huahahha..ko jer tau naper aku ckp gitew..heheheh...
Sempat jugak diri ini membawa fruit dlm tin..bersama2 susu cair tuk buat 'fruit cocktail' (glamer sikit nama nyer)..huahah..padahal bubuh ais jek..hehehe..x per arr.. aci kan??... tuan umah lek jer.. ila plak x puas ati...huahahha... ko rajin ila..aku malas... sbb tu ko leh buat agar2 kotak nona tu..huahahahha.. (rajin sikit jer dari aku..ko nyer tu..tinggal buh air jer!!).. aku nyer bubuh ais..kan lebih kurang jek pemalas kiter tu???..huahahhah ...mai lagi rajin buat puding caramel tu...sedap lah mai!!!
Neway tima acih utk Moon+Sutan+Isk... menjemput kami dtg makan2... sungguh sedap gilos..x pecaya? jom tgk gambo... gambo x byk..sbb makan lagi best dari begambo!!! heheheh..





comel tul tuan umah yang menaja makan tengahari nie..thank u vely much moon..SODAPPPP!!!

3 mak dara pingitan...auwwwwwwwww... (suker lah tuuuu)

my laling acih......
*alamak baru pasan mana gambo isk?? alaaa isk bz ler..mentang2 ler umah dier.. asik ilang..x dpt auntie nk snap dier!!!


Wednesday, 16-Jan-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
PIZZA PARTY @ ILA'S PLACE..

iskandar
moon
ila
View all 51 photos...
Terlambat plak entry nie..hehe citer dah basi dah...tp still nak update jugak.. kali nie projek mari memasak pizza di rumah ila&poek kat sri kembangan...
Memang best giler...sebab buat pizza ramai2... pastu makan pun ramai2.. pastu kekenyangan mcm ular sawa pon beramai2 gak..hihihi.... tp mmg gempaks habis result nyer..sedap gilos..menangis tokey pizza hut okey.....
Bapak2 tolong snap gambo kami yg hover.... bagus tul bapak2 nie..hehe..dorang teruja sebenarnyer... siap jer pizza tu..kerumun tak hengat... lalat pon x mcm tu..huahahha... tenaga pengajar kami ialah cikgu lenny.... mmg cekap tul cikgu lenny nie... harus aku gemoks kalo dok serumah ngn lenny nie..hehehe...disamping sabo ngn kerenah anak murid yg nak belagak pandai memasing hehehehehe...thank u cikgu!!!..


are u ready???

dasat tak dasat arrr... sebelah tangan pegang anak..sebelah uli tepong!! hahah

tabur yer ila... jgn tak tabur...kasi tebal2 sikit...

happy birthday to poek!!

happy belated birthday to you Alya!!!

the outcome...perghhh meleleh air liur..


Tuesday, 15-Jan-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
mix entry

'ayah' - ni ler abg radie..
cousins
papa mamam
View all 52 photos...
HAPPY BIRTHDAY 'MAMA' AND 'AYAH'
Entry ni dah tebalik plak..sebenarnyer ktorang celebrate lps balik from Aquaria hari tu.. hehe...sebab tu baju sama.. bought a novel and a recipe book by chef aper mender tah for k.yatie a.k.a. 'mama syasya/sofea'... sekali novel tu mama dah ader plak!! huhu..adoi.... aper lah mama nie!!! pastu b'day present utk ayah plak belikan t-shirt jer kat Sunway Pyramid..

yummilicious cute cupcakes from ila mama syahmie.. thanks ila

ouch..sakitttt arrr sofea!!

ishhh mcm best arr buh sticker kat pipi.. rasa mcm nak gi tgk worldcup bola pon ada..tp sticker plak gambo mickey..hehehe..

LEPAK2 DI RUMAH JERAM AND PANTAI REMIS...
Actually ni umah my parents-in-law..tp tak duduk sini..mcm 2nd house.. tp dah disewakan..lps tu pulak mcm2 hal susah plak..so nak dijual..dan Alhamdulilah dah pun ada buyer..so dah tak risau sangat.. tp mmg sayang sangat rumah nie.. dulu cantik sangat..gate pon org curik.jahat giler ok!!.. pernah lah pegi rumah ni time kawan2 ngn radie dulu.. so sebelum rumah ni dijual dengan rasminyer pada bulan July..ktorang pon amik lah gambar sikit2 utk kenang-kenangan..huhu..
jom kita tgk lagi gambar Acih ngn cousin2 sebelah radie..


-sayangnyer rumah nie..-



suker sgt gambo syasya nie... walopon rambut dier semak..tp unik sgt muker dier..caya lah syasya

dari muler sampai.. keras jer tgn acih mcm tu pegang kite..

sayonara...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net