Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Mar-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
Chicken Rice @ my house..

me bz..(buat2)..hehe
mkn ler yer..
jap gi aku join
View all 48 photos...
haha..dah almost a week baru ada time..not time actually but 'mood'..nak meng'update'.. sebenarnya saja2 buat chicken rice nie.. the first reason is mak buyung kita si moon dah nak meletops.. so b4 dia berpantang better buat nasi ayam nie... hari tu dah mkn nasi dagang kat umah moon...harus ler balas2 pantun!! hahahah... pastu last minute plan gak.. invite kengkawan terdekat dan terapats..auwww.. lenny x dpt dtg coz ada wedding... nx time yer lenn?..hehe..
ni nak story-mory pasal cemana filla buat nasi ayam..hahah.. FYI aku ni x penah masak sendiri byk2 utk panggil orang ramai2 datang makan!! hahah..ni mmg slamber kodok jer..huahha.. so aku rasa mcm aku dah makcik2 boleh memasak utk ramai2..haha.. kelaka tul... pagi2 bangun dok rebuih ayam.. sambil tu buat sambal cili utk nasi ayam.. cewah.. teratur giler...aku kan suker ala2 step by step... supaya aku rasa tenangggg dan tak serabut..kuakakka... pastu time masak nasik ayam tu yg kelaka.. time nak sukat air ngn beras tu..aku luper sup tu panas..slamber jek aku celup tangan nak sukat beras (mak owang kampung okeh..sukat pakai tangan jek).. budus nak mati!!! pastu aku pening.. amik senduk kayu tu sukat pakai senduk jer..main tibai jer..hahah..
Alhamdulilah sumer ok.. walopon aku rasa nasi tu ala2 telebih 'empuk'..kuakkakaka... sungguh excited sangat... heheh.. thanks to kengkawan yg datang... ila ur cheesecake tu mmg mencabar sanubari aku betol arrr!! sodap dowwww!!
antara tetamu yg datang ila, moon, zz, mai...

ni jer gambo makanan?? sabo jer..penat aku masak x der gambo!!

zz-me-ila

menjamu seleroooo..

ayu tul makbuyung moon ni..(tp ni muker lps tahan senak)..hahahah...

kami time melepakss

kasih tak hengat doniaaa kalo jumpa friends...galak sungguh!! bepeluh2...

suker gak gambo nie..sbb ada org snap tinggi gilerrr..sumerrrrr pandanggg atasssss!!!

haaa..saper nk kemas nie?..huahhaha..acah jek..nanti korang takut lak nak bwk anak2 datang..mak tiri ler katakan!! hehehe...


Saturday, 15-Mar-2008 02:12 Email | Share | | Bookmark
Meeting Jujue & Fara @ Ikano....

 
 
zz and me
View all 35 photos...
Bincang nyer bincang akhirnya jadik jugak jumpa Fara & co. from Pahang ngan Jujue & co. from Penang...huahahha..jauhhhh tu... tempatnyer di Ikano Damansara... lepak ler kami2 nie di Starbucks... minum2... sembang2.. Fara anaknyer Izzah tu mcm cina...pastu baby Imie tu alahaiiii..bambam nyer.... siap lesung pipit kiri kanan..jgn mare!!! Yang jujue plak..tima acih ler bagi aku 4/5 sudu cheesecake yg creamy nyer ya ampun!! sedap bangat cake kat starbucks..auwww..hahah.. best sungguh dapat lepaking sekali sekali mcm nie...
antara hadirin yg datang memeriahkan suasana petang tu.. ialah...
http://sweetsixsixsix.fotopages.com/zizie
http://maizatul.fotopages.com/mai
http://marsila-fuad.fotopages.com/ila
http://raiyan-akid.fotopages.com/jujue
http://fara-azdra.fotopages.com/fara

para2 ibu bz amik gambo..and bz rasa air org tu org nie..huahahah..

model starbucks 2008 (fara mommy izzah and imie)..huahhaha

auww mesra nyer...ko plok aku jujue...best ke? suam2 eh?..huahahah..

us @ starbucks ikano power centre.....


Sunday, 9-Mar-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
Darren's 4th Birthday Bash @ Burger King Damansara..

 
 
 
View all 75 photos...
we had so much fun @ darren's birthday bash..eating..chatting..the theme is supergirls/superboys..eh tul ker..iyo lah tu.. dah superdarren everywhere kat burgerking tu kan..hehe.. so happening.. even darren yg a bit moody on his big day tu..no prob laaa.. pastu dia tetap aktip gak..hahah..
Pastu ada game baling ball bagi dinasour tu jatuh..Acih leh nangis tak moh baling..boley?.. aper daaa.. pastu biler tanyer..naper acih nangis.. dia kata dia maluuuuu...alamak aiiii..anak aku pemalu plak dahhh.. kalo kat umah..pala aku pon ko baling ngn ball kan kan kan???
To darren hope u like the present k?.. be a gud boy.. nanti 5th birthday jgn luper ajak acih lagik..kuakakkaka...

aik soh diam lak naper?..ehehehhehe..kelaka time nieh..

happy birthday darren haikal..

birthday boy yg menten cute 2 d max..

mama and acih..

friendsss...

moon...seriously aku paling tak tahan nak gelak tgk gambo nie.. dah ler ko paling tinggi..pastu ko nganga paling beso..ko gelak naper?..hahahahah..lawak nak mati..

superman jadian nie nak gak terebang..kuakakakkaa... tp kan superman ni malu2 kucing pakai baju nie..hahahahaha..i know why..

Acih with her superhero....hahahah..(jgn mara aaa darren!!!)

mama & acih with auntie widy (gerhana ska cinta)..


Saturday, 8-Mar-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
Pilihanraya ke-12... Jom kita pangkah Acih....

 
 
 
View all 27 photos...
dont wanna talk to much about election.. sebab tatau much pon.. hahha.. pastu tak minat sangat..pastu issue sensitive.. pastu BN kalah di Shah Alam..sudahler ibu mertuaku itew orang kuat belakang tabir BN di shah alam..siap jadik markas..tp adoiii kalah plak dah..sian..sedih gitew.. x perlah.. so malas nak upload byk sgt gambo2 pilihanraya nie..upload muker Acih lagik best..pastu bla bla bla...

suasana ni putrajaya...(Putrajaya-BN menang)

Parti pembangkang (PAS)

Ni aku tatau anak sapaaa laaa nie???..heheh

cheeky face of her

big boss..

biler Acih buat pangai... dia tak kira lahh nak tegolek kat ner pon...

Acih ngn nenek..

candid mama ngn acih..

all together..

nak nieh?


Sunday, 24-Feb-2008 09:52 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ IOI Palm Garden, Putrajaya..

 
 
 
View all 48 photos...

we had lunch together2 last sunday.. sonok gilers..sbb dah lama giler tak gather ngn family mcm nie..huhu.. sedih2... tp yg jadik best sbb my bro yg blanjer..thanks yerrr..heheh.. the food not bad..dap gak.. and variety.. harga pon murah.. (eh promote plak)..hehe..
tp biler dah tua2 ni..mmg jarang nak kumpul mcm ni..so i feel so excited.. Acih jgn cakap ler..belari2 kat dlm tu.. hahaha.. ada ice cream plak..lagi ler dia suker...


mama & acih

dhya jazlina my niece... cayang dier!!!!

love this pic.. hahah..tesandar kekenyangan....

big girl dah acih...

sampai tebongkok2 nak peluk dhya

peace...

my parents.....sayang mama ngn ayah!!!

dah ler tu acih..jgn ler nak blakon2 sayu2 mcm tu....

me captured myself..huhukkkk


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net