Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Apr-2008 06:55 Email | Share | | Bookmark
mix entry...

kepada sesaper yg lom penah lagi pegi Downtown Cheras...silalah..highly recommended..sbb best plak..x sangka plak ada show kat sini... ada clown bagai... ada show orang api lagik..hehehe.. sambil2 jalan2 tgk barang2 tu..leh laa lepak2 cuci mata tgk free-show kat sini... dekat2 dgn Stadium Badminton Cheras..kat2 gak ngn Hospital...


pas jalan2 situ hujan plak dah.. so tepaksa ler kami gerak balik umah Wan kat Ampang..heheh..


thanks kat ummi pengasuh kasih kat nursery tu dulu sbb belikan kasih handbag bulu2 minnie mouse tu..now dia dah tak keje situ ..but we still keep in touch..kadang free2 salu jumpa ummi nak melepas windu!!! hahahah...biler tgk pics kasih nie rasa nak gelak pon ada..rasa nak campak ikut tingkap pon ada..hahahah..sbb dia suker tegedik2 sekarang nieh!!! bab kepala senget2 tu x yah tanyer lah mana dia belaja kan?

pics nie plak masa kami anto Wan, Atok Braim ngn Bucu kat LCCT..dorang nak gi sabah.. hahah..dah balik dah pon!!!


Wednesday, 2-Apr-2008 08:33 Email | Share | | Bookmark
Cinta Hati Beta...(Acih is 2years 6months 4days)..

Rasa mcm nak tegelak pon ada gak..sebab ni lah first try nak buat kat Photoshop..hihi... tgk fp Kak Daalia mcm best jek.. so jimat space.. tapi filla just buat kat photoshop jer terus resize and masukkan ke sini..hehehe.. thanks kak daalia..
Selebihnyer...suruh Pak Radie yang ajo.. dia siap kutuk lagi..kata kelaka..Lantak arrrr!!! aku rasa ok jer nak buh 'love2'.. biar lahhhhhh!!! heheheh...
Dah lama tak der entry pasal Kasih... tp dah tak larat nak citer laaa pe'el dier.. tp cukup ler menyenangkan hati..menenangkan hati.. sbb dia lah madu and dia lah racun..huhu... (tejiwang karat..maap..bagi laluan sikit)..heheh... kalo pasal suwuh posing..no. 1... suruh jer konpem dia follow..hahahha.. (Acih kan prasan comel..arghhh tak larat ler acih!!!)..
I love you Acih and i cant imagine what's life without you...*muahs*






Tuesday, 1-Apr-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark
It's Aisy Iman's Birthday Bash!!!

bz setting
 
Aisy Iman
View all 42 photos...
Aisy is 2!!! waaaa dah beso dah dia..hahahha... comel sungguh..mcm anak mat salleh pakai kasut dlm umah yer Aisy?..hehehhe.. mama Aisy (Ayue) plak buat last minute preparation..tp tetap gempaks!! hahahha.. pasal ko ayue...aku sanggup tukar date aku balik Ampang!! hahaha..gara2 nak gather ngn kengkawang lama...tp tulah Mimie & Co. plak x dpt datang..hhuhuu..tp ok..sbb still leh jumpa Meen, Nurul, Monet, Mai... heehhe.. (mai naper muker kita tak der???jahat ler radie nie..muke kita kengkawan pon takder...cisssss...aku pon dah letih x pasan dia x snap kiter!!! menci tau)
Acih suker sgt goodie bag tu.. dia asik nak pakai jer konon2 dah beso ler.. leh pakai bag...hehhe.. (anak pompuan biaserlah!! suker hover pasan cantik!!!hahahhahah).. food sumer sedap...pandai laaaaa mak mentua ayue masak!! ayue gi ler menuntut ilmu..pastu leh masak utk fillanie..auwww..hahahah.. tak yah ler ko beli mee or nasi lemak kat mamak kalo ajak aku dtg!!! .. sejak ko dah pindah JB nie..sunyi jer aku..huhu..kalo tak...leh aku lari umah ko yg kat bakang umah MIL aku tuh..heheheh... dekat giler kan?..
Ok ler..ayue..ni jer gambo2 yg dpt disnap during Aisy's bday... heheh...

Happy 2nd Birthday Aisy Iman!!!!

he was so excited to blow the candles...hahah..lawak arr Aisy..kelam kelibut blow candles!!!

Ayue-Aisy-Man...

haaaaa...tgk baby nie... sungguh semangat bam2...she's a daughter of our friend Nurul..eiii mcm nak geget jek kaki dier!!!

satu jek pic Acih.. bangun tido..muker pon blur2 jek...heheh..


Tuesday, 1-Apr-2008 23:57 Email | Share | | Bookmark
Lepaking @ GE Mall

spek baru..wan beli
 
kiter pon ada tau!!
View all 75 photos...
we went to GE Mall Ampang to collect my mom's cupcakes which i ordered from kak daalia..hehe..well who doesn't know her ait?... cupcakes tu nak dibawak ke Sabah as gifts to her friends... tatau ler camana cake tu naik kapal terbang.. jgn tebalik udah ler... tapi x sempat nak snap the pics of the cuppies... sebab sampai jer rumah terus pack masuk dalam bag...
this is the first time i meet kak daalia... dont be surprise...as what i imagine....she looks young..beautiful...and gorgeous too!! heheh.. cantik ler kak daalia nie..pastu kuat ketawa!!hahaha.. thanks kak daalia yer for the lovely cupcakes utk kitorang tu jugak!! walopon x der topping nyer..tp ttp sedap yg flavour cheese tu.. ermmm..habis ok 3 kotak!!!
Lagi.... Zizie and Gee pun ada..kami melepak di starbucks.. i love GE Mall... so cozy... lepak lelama pon no hal lahhh.. so lepas jer kak daalia balik.. kami gi mamam di The Chicken Rice Shopppp..bukan sekadar nasik ayam..kok kokkkok kok kokkkk.. heheh..
Kasih kamcing giler dgn Melia Gee's daughter tu.. comel sgt... kasih try nak usha fenriz..tp fenriz x der mood..heheh..so dia pegi usha Melia plak..nasib Melia ok..bepeluh2 dorang belari2..hehe so cute..sampai kat guardian, cashier tu tanya..."anak u ke dua2 nie?" pastu aku ckp ler..tak lah... yang sorang lagi anak kawan... org tu ckp.."eh..mcm adik bradik plak"..heheh.. tp Melia tu comel bangat ok!!!
Lepas jek makan..kami pon chow utk ke Aisy's Birthday Bash... kat Shah Alam... (wait for the next entry ya!)

heheh..ko buat tanduk ker aper tuh?

zz dah abis dah air tu ko sedut!!! hahaha..

jiwa muda bekarat..hahaha..sesuwei tak aku bg nama camni??hehhe

comel giler anak Gee nie..nama dia Imelya...

heheh..close plak dorang..gi guardian..minah tu ingat dua2 anak aku..muker lebih kurang.. fuihhh..takkan ler anak aku sama beso...huhuuuuhhh

heheh... pandai sembang!!

Gee...dia menang award pengacara jemputan nona...hahah bkn senang laki aku nk bagi award okeh..sesuwei dgn imej Gee..auwwww...ayu jelitasss gitusss...


Sunday, 30-Mar-2008 00:13 Email | Share | | Bookmark
Newborn.....(Baby Moon & Sutan)...

acih pon nk tepuk2
comellll sgt
 
View all 36 photos...
Tahniah buat Moon & Sutan & Isk sebab penantian 9 bulan dah berakhir...berakhir dgn penuh makna plak tu...sebab baby nie.....GIRL....waaaa aku yg excited tak hingat.... suker nyer hati dapat 2 pasang... ada hero industan and heroin... nama baby kalo tak silap AMIRA SOFFIYA.. (Kalau silap nanti aku betulkan balik kat sini yer moon)..heheh..
So..selamat menempuhi alam 'ada anak kecik' semula yer moon...hahah..amik ler ko..kene bangun tengah malam..pastu kene 'kawal ketat' si Isk tu..hahah..smlm moon citer.. Isk very protective.. tp tatau ler protective ker aper..sampai sikut lutut sumer sipi2 jek kat baby..harus ko letak pagar karennnn kat baby ni moon...hahahhaha!!!!



-utk tatapan kengkawan yg merindui moon!! haha..sabo jerlah..boley lagik tu moon??? ko mmg....

-me and kasih..tepegun tgk baby yg comelllll sgt!!!

pic 1

pic 2

pic 3

pic 4

pic 5
(pic 1-5 tu...nampak sangat Acih yg giler bz kepoh nak tgk gak kan kan kan?)


eh? idung baby ada whitehead..mcm acih dulu2..tp mama dulu picit whitehead acih biler org taknampak!!! hahaha jahat ker?


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net