Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Apr-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
Awana Porto Malai, Langkawi

@ airport
 
 
View all 66 photos...
holla i'm back...heheh (dah lama dah)..yo yo ahh jer..not in the mood to update actually...heheh..sbb tu gi update entry pizza dulu..uwa.... malas giler ok...

oklah mehlah nak story sikit... on 27th till 29th April aritu..filla gi Langkawi utk attend a course... tajuk nye "Seminar Setiausaha Yang Anggun Menawan Berprestasi Cemerlang" penceramah dia is Dato Dr. Fazilah Kamsah..ngn Prof. Hanim @ Halim... heheh lelaki ok... tp mmg best gak laa..sbb x der satu session pon aku tetido...sbb kebiasaannyer mmg habit aku tidooo biler org dok bebel kat depan..hahah..

Ceramah mmg bagus utk mengenal diri... (ada gak ala2 keluar topik) tp it's ok as long as we can apply in our real life kan... byk gak tips2 mengenal diri sendiri melalui tulisan..DOB..tapak tangan (pasni aku leh ler jadi Nujum..huahahhah)...

Awana Porto Malai mmg best..not bad..view cantik... day 2 ada sesi lawatan naik bas..hehe.. being me..sorry ler nak join.. (ya ampun blagak kan? mampus di benci masyarakat ler aku).. hahah.. tak ler..aku dah pi langkawi 2 times last year.. so malas arrr takat nak gi shopping pinggan mangkuk..kilang2 gamat nie..so wasting my time!.. so me and my roommate naik taxi jer.. terus gi Pekan Kuah.. pastu bli lebih kurang..terus tahan taxi balik hotel..heheh.. sampai hotel awal.. membongkang dulu dlm bilik..pastu trus turun bawah round2 kawasan hotel.. gi sewa basikal..hehehe.. pusing2 nyanyi2 senang hati naik beskal..huhuuuuu...

Itu saja cerita saya... selamat nonton wayang gambo saya di langkawi yg x brapa nk cun gambar tu..menci menci menciiiiii....




view from our balcony





Sunday, 13-Apr-2008 03:01 Email | Share | | Bookmark
@ Pizza Hut with Atok and Wan...

ngn papa
 
cpt arr mama..
View all 12 photos...
Kasih jadik model lagi...heheheh... pakai tebal2 nie bukan pasal apa...pasal nyer kat pizza hut kat ampang (area umah wan) mmg dari dulu sampai skrg sejuk gilosss... menggigil2.. tp kasih biasalah..kejap jer..dah dia ngamuk x moh pakai dah jacket dia..
gambar2 kat sini bukan guna slr..tp guna olympus...yang aku sendiri pon x master2 lagik penggunaannyer..kuakakkakak..kejap teghang..kejap gelap..kejap blur..sian aku!..hehehe..
Kasih mmg suker begaya nowadays.. tp masalahnyer nak baju mcm princess lah..pastu nak baju yg kembang2 kat tangan..boley?..siap tnjuk kat bahu 'mama nak yg camni..' dia pon buat ler kembung2 kat bahu..huuuuuhhh..x tahan okeh!!...

candid..

kirai2 rambut ni mmg peberet acih lah kannn..huhu..

buat aksi ntah aper2 ni pon peberet dia gak..hehehe

Acih with cousin-Dhia



ni dinner ngn papa and mama kat damansara...


Friday, 11-Apr-2008 03:35 Email | Share | | Bookmark
Genting Highlands

entrance
sedut fresh air..
happy
View all 125 photos...
ya ampun byk sgt lak gambonye..sbb tulah bekurun lama baru nak update! malas seyyy...tp yang penting best bangat..bagus bangat... sonot giler... sumer enjoy..sbb gilir2 main games..haha.. (nak gak tau yg tua2 bangka pon sama naik ngn budak tecit)..heheh (aku ler tu antaranyer)..heheh.. bapak2 budak pon sama jerlah..hehehe...
motif utama ke genting sebab aku dah baper tahun teringin nak pegi..tapi tak sampai2..menci!!! sampai genting dah berubah ghoper lah gamaknyer!! sebab kedua.. nak bawak my Acih jalan2 mengenjoykan diri dia di tempat sejukss.. mmg kulit tebal tul budak kecik nie..aku kulit dah mcm montot ayam dah punyer lah sojuk..dia lek jer..takmoh sweater!!







gambar ni mmg aku sakit ati tul tau..sbb sebelum pak radie naik..aku naik dulu..aku punyer lah takot naik meroyan naik menatang nie.. depa leh suker2 naik sampai 3 kali.. menci tau..siap belakon2 muker ngeri..aku sepak kang!!!

meroyan dow aku naik menatang kapal nie..ya ampun... bayangkan tengah tinggi2 tu aku jatuh golek2 kebawah...saper nak sambut..lama lak tu dia hayun2 mcm tu... penat ktorang menjerit2 manjerrr...huhu

heeh..love this pic gak.. paham bahse sumer tgk kiriiiii..

Prof. Madya Kasih Aleeya the bam bam one!! sejuk dow time nie..dia lek jerrrkkk!!

suker tgk gambo belari-larian nie..heheh




Sunday, 6-Apr-2008 06:34 Email | Share | | Bookmark
Acih's Cousin trying out wall climbing...

this time it was not me but Acih's Cousin Sofea.. sambil2 tu leh bawak Acih gi cycling beskal kecik dier yg kaler pink tu..auww..pink okeh!.. nie nak promote xtreme park shah alam..bawaklah anak2..bapak2..mak2 kat sini..sbb mcm2 ada di sini.. (aku x dpt duit pon promote ni yerr).. nak buat wall climbing pon sgt lah murah..coz tak yah sewa tempat tu..just bayar utk sewa kasut sajer.. tp tatau baper hengget.. (tu sila jgn tanyer yer).. pastu boleh sewa basikal tuk round2 kat sini..ada gak tempat utk main skateboard..dan yg latest ada tempat utk main paintball!!! yeay..x lama lagi akan ku try paintball kat sini plak..heheheh... silalah silerrrr...

-gedik plak statement aku this time.. bagi laluan yer..sekali skala jerk-

pic Acih yg kanan tu siler jgn pikir yg bukan2 yer...

Acih with cousin Syasya


biler time dia buat muker ni..ada gak prasaan nak lempang..hahahhaha.. x per..buat...buat jer acih...



Saturday, 5-Apr-2008 03:02 Email | Share | | Bookmark
It's Ellyssa's Birthday Bash!!!

the cake..comel kan?
goodie bags
the crowd
View all 10 photos...
Lyssa (akma's daughter) turns 3.... and the party was held at Hoxes cafe damansara... thank you Akma for having us there...we had great time... the food olso... esp. 'nasi lemak akma'... sedap okeh... rugi korang tak rasa..(promote sekali nie).... the fried chicken sedap lah akma..bak resepi sini... heheheh...
Lyssa lak so happy on her big day... lari sana sini... tp sayang sungguh sbb tak ngam lak ngn Acih..kuakakkaka.... birthday girl ngn my acih berebut blocks itew..hahah... kelaka sungguh tgk ada sekeping gambo acih melalak...(anak aku mmg mudah terluka ok!!)..hehehe... cuba strong sikit... suker tgk Lyssa..aktif gitew..heheh..

Date:5 April 2008
Time: 3.00-6.00 pm
Venue: Hoxes bookstore and cafe, Damansara..


Lyssa's friends yg memeriahkan birthday Lyssa..



*ni serba sikit pics...nanti i'll pass the cd to shikin yer akma.. heheh..dah ym dia tadik..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net