Want your
own Fotopage?







 
Mama, Papa and Kasih's Fotopages

By: fadilla ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Oct-2008 07:30 Email | Share | | Bookmark
My Rabbit wannabe!!!!







Wednesday, 1-Oct-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA...








Friday, 19-Sep-2008 08:27 Email | Share | | Bookmark
Radie's Birthday + Bukak Puasa Nasi Dagang Buk Moon...

 
 
 
View all 35 photos...
sori lama bangat gue gak update ini fp..heheh.. mood x mari.. so camno?.. tekonang2 den kat nasi dagang buk moon nie... moon agak2 x der ker open house? hahah.. ko idang kuih raya jek pon mak datang!..ahehehheh..

comel kan yaya time nieh?
[img]


Thursday, 14-Aug-2008 02:19 Email | Share | | Bookmark
sepetang bersama Kasih..

 
 
 
View all 42 photos...
Petang tu saja nak ajak budak2 ni gi main2 kat padang tepi Masjid Shah Alam tu.. best gak.. hehehe.. tgk kasih so happy running without shoes.. (eh anak aku dah tak geli rumput?)..heheh.. bagus2... lagi2 cousin2 dier ada.. huyooo.. hover Acih tau.. heheheh... Pastu jumpa gak ngn my ex-housemate/senior dulu... kak fazi... borak2 lahh... jom tgk kasih aleeya..








Saturday, 9-Aug-2008 04:16 Email | Share | | Bookmark
Kebun Buah Boss Radie...

kasih..asik nangis
sbb mama kaco dier..
dia tak moh amik gambo..
View all 50 photos...
Mcm kelaka plak title entry nie.. hantam jeklah.. yg penting aku nak longgok gambo2 sumer kat sini..hahahah... Sabtu aritu.. ada BBQ ngn sumer staff (office radie)... boss dia saja kot niat nak buat kat kebun dier kat area mana tah.. jauh sket dari Rawang arr... aku ikut sajer... heheheh...
Memang food sangat variety.. cantekk jerr.. buah manggis dok besusun dlm bakul... buah pulasan & rambutan pon sama.. aku sempat ler mengenyangkan perot makan durian ngn buah2 lain atas meja tu... sbb nak tnggu BBQ kene tnggu pas baca doa..hihi..mak lapooo x sempat ok nak tungguh..bedal jer apa yg ada..hahahha...
Kasih plak mmg sgt behave.. mcm yg sumer tau..Acih nie..very independent..social.. very friendly.. habis sumer org dia plok..dia duduk atas pangku org itu..org ini.. dia tak amik tau pon mama ngn papa dier kat ner..hahahha.. boss radie dokong Acih..sekali Acih ckp 'tak payah dokong kasih....kasih dah besa dahhh'.. hahahah.. ceh!!! pastu tetiba dia ckp kat wife boss radie.. Kasih suka lagu Mila... hahahah org tu tak tanyer pon.. pastu kasih dok leka main2 kat dlm umah.. aku layan diri ler nyibuk tgk2 kat luar... Gud girl acih!!! ... tp aku kadang risau..sbb dia very friendly.. dgn strangers pon dia tak kisah.. uuuhhh takot mcm tu...
*thanks tu sharil (collegue papa) yg rajin giler tolong snap gambo! heheh..

air mata kasihhhh...kasih bengang sbb mama nak snap muker dier jer..heheh..sowiii..

kasih dah happy...

papa kat celah pokok

BBQ

kasih mkn getah..

kami tgh makan..

kasih layan diri... main sowang2..

papa with his collegues..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net